Livet där det är

Jag har sedan tolvårsåldern drömt om att få bo på ett slott. I fjol blev min dröm verklighet och jag och maken bodde i åtta månaders tid i en slottsflygel på ett privat slott i Loiredalen i Frankrike. Inläggen under vår vistelse i Loiredalen handlar om livet i slottsmiljön, slottshunden Attende, slottskatten Princess samt om våra utflykter i regionen.

Under sommaren bodde vi invid vår havsvik uppe i Norden i fyra månaders tid. Under den tiden kom inläggen att handla om vårt liv där.

I mitten av september reste vi tillbaka till Loiredalen och ska bo i samma slottsflygel i först tre månaders tid. Efter det ska vi bo i Portugal vid Atlantkusten i två månader. I mitten av februari bär det av till Loiredalen igen för en tremånaders vistelse till.

lördag 15 maj 2010

Vi tog värmen med oss!

Make utanför hotellet där vi övernattade.




Vi sitter nu på Helsingfors flygfält med tillgång till Wifi :). Ja, som ni märker tog vi värmen med oss hit upp till Norden! Vi fick specialprisernas specialpris på Hotel Hilton, så vi övernattade där. Fint hotell med MYCKET ventilation.



Så nu är vi snart hemma!



Hälsn. Kalla & Make

3 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka till Finland! Ja minsann, nog tog ni värmen med er! Vi väntar över 30 gr hit till Österbotten efter några timmar...Värmen torde hålla i sig hela nästa vecka också. Tur att vi har värmepumppen som svalkar ner här inomhus...

    SvaraRadera
  2. Välkomna hem! Och tack snälla för att ni tog med er värmen!!!

    Men Kalla, inte kan du sluta blogga nu? När vi vill se hur det blommar på Åland, hur ni sitter på klipporna och äter en god middag, och solnedgången har vackra färger???

    No no no - just go on!!!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Oj, tack snälla ni! Det där med värmen bjuder vi på ;)! Ska försöka fortsätta blogga lite i sommar också, men får internet tidigast onsdag kväll (19.5). Nu sitter jag på biblioteket och kommenterar lite :). Ni vet, det tar lite tid att skaffa sig alla bekvämligheter tillbaka efter åtta månader utomlands.

    Ha en skön vecka!

    SvaraRadera